transzi transzival
lehet-e valami 2transzi közt?
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
stefykecd#18
Sziasztok!  Szerintem ha más nem alkalmi s testi kapcsolat is nembeszélve arol hogyan tudnák megbeszélni dolgaikat, hiszen majdnem l cipőben járnak.Az hogy ki a nőiesebb azt a legkönnyebb eldönteni a helyszínen.S ez mindent meg is alapoz márt én személy szerint nagyon szeretnék egy ilyen barátnőt!! !stefykecd.keress ha erdekelnélek puszika
laszu#17
Én még nem találkoztam ilyen kapcsolattal, volt egy pár tr ismerősöm, de náluk nem láttam ilyen formátumú kapcsit.#8-as hozzászolónak mondom, hogy nyugi másnak sem. (nekem sem)
erobik#16
csak távolról
necc#15
*Macsó:* fiatalúr! láthatóan nem tudják itt se sokan, mi a különbség a transzvesztita és a transzszexuális emberek között. De ezt már igazán megszokhattad, ugye? :-) Itt van pl. *transzibaby*, aki _ts_-nek mondja magát itt, de a reglapján pontosan leírja, hogy: "A félreértések elkerülése végett _fiú vagyok_ nem nő!! Transzvesztita vagyok". Nos, az is. Valószínűleg *yinlipao* is hasonló eset, könnyített változatban, (talán csak bugyifetisiszta; ha több: bocsi!)...

*Sydney* aranyom: biztos vagy abban, hogy a 90-es évek előőtt nem voltak ts-ek? Azt hiszem, voltak talán századokkal előbb is, ugyanazzal a lelki vonással, amilyennel ma léteznek - csak hát a testátalakítás újmódi lelemény, korábban erre semmilyen mód nem volt. Könnyebb dolga lehetett a transzvesztitáknak: puszta átöltözéssel eleget tehettek a vágyaiknak.
raastidaa#14
A kérdés eccerü, akár a válasz is: igen (esély mindenre van, pl hogy eccer orhajós leszek) . Persze az esély kisebb rá, mint pasi -travi kapcsira.
Mivel a traviknak 2 énje van, a Ffi-travi p.rban 1 Ffi esélyes, hogy jobban elvisel ijen szitut. A tr-tr p.rban már mindkét félnek 2-2 énhez  kell tudni alkalmazkodni. Hozzáadódik a dupla hiszti' ami a titkolózásokbol és a 4fal közötti életböl adódik, és a végeredmény az, hogy minek, eccrübb egy ts-el, or fiuval 'azaz a válasz: inkább nem.
yinlipao#13
szevasztok emberek. szerettem magamon a női ruhát, azt tudom hogy bi vagyok de fantasztikus mikor egy nő, mint férfi a nővel bánik velem. transzszexuálisok közt is lehet jólmüködő kapcsolat. voltak barátaim akik mint normál házasok kezdték, gyermekeket neveltek fel, aztán nyugdijjasokként váltottak.
transzibaby#12
előzmény
Válasz a(z) 11-es üzenetre:Én is ts vagyok, de még nem gondoltam tartós lelki kapcsolatra. Csak az élvezetek, nőként szeretkezem, női ruciban.
Szerintem nincs lehetetlen, csak akarni kell.
Én is ts vagyok, és már nekem is volt kapcsolatom, bár most 1 biológiai nővel vagyok együtt.
előzmény
Válasz a(z) 9-es üzenetre:

Szeintem azért vesznek minket travika egy kalap alá a transzikkal, mert a trnszvesztiták előbb voltak, mint a transszexuálisok. 1930-ban például rengeteg travi volt visont egy ts sem. Ts-ek viszon a 90-es évek eljeétől kezdve vannak csak. A kapcsolat. Hmmm eléggé elgondolkodtató. Szerintem a kölcsönös bizalom és szimpáta mindenképpen kell hozzá. Én mondjuk tuti egy travival vagy ts-sel sem tudnék járni, mivel a pasikat szeretem. De ugyanakkor nem tartom kizártnak egy ilyen kapcsolat lehetőségét.
macso37#9
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/74517.jpg
Ajajj, de még mennyire, hogy lehet, mármint két ts között kapcsolat...Mivel a kérdés nem csak két ts-csaj közötti kapcsolatra konkretizálódott, így én általánosságban válaszolok, és saját példámat hozom fel, miszerint én már sok ts-csajjal alakitottam ki harmonikus kapcsolatot ts-pasi létemre. Még egyszer hangsulyozom, két transzszexuális kapcsolatáról beszélek, mert a kérdésben a transzi szó hangzott el, bár kérdés hogy maga a kérdező meg tudja e különböztetni a transzit a travitól, mert sokan egy kalap alá veszik őket. Én kifejezetten az mtf-ekre bukom, ftm létemre. Üdv.
kellybundy#8
Én személy szerint bukok a transzikra,írtam is néhánynak,de még válaszra sem méltatnak:( pedig a nem is válasz.
Igen, a *tapasztalatom* szerint, lehet. :-) Volt ilyen kellemesnél sokkal többet adó kapcsolatom, bár nem lett nagyon tartós. És persze nem egy kalandot is megéltem olyanokkal, akik csak ún. "női fehérnemű kedvelők" voltak. Érdekes volt mindegyik - de ha lehet, *kerüljetek elő inkább ti, férfias pasik*! :-)
Szerintem igen lehet. Ha meg van a kölcsönös szimpátia és bizalom akkor igen. Mondjuk én személyszeint nem bizti hogy be tudnám vállalni de ugyanakkor nem tartom kizártnak.
semmi sem lehetetlen, aki keres, az talál
kellybundy#4
előzmény
Válasz a(z) 3-es üzenetre:Hát igen,ez nem egyszerű,sőt...néha tulságosan is nehézz.
adughato#3
szerintem nem is olyan egyszerű ...sajnos
lefotoznal#2
Szerintem igen.
Bár én csak fehérnemű-kedvelő vagyok, de volt már kellemes kalandom travival.
kellybundy#1
szerintetek egymàsra találhat 2transzi?

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.